Keptos bulvės su svogūnais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:

300 g bulvių,
35 g svogūnų,
50 g sviesto,
50 g grietinės,
10 g svogūnų laiškų,
krapų, druskos.

Gaminimas:

Bulves supjaustykite kubeliais, nuplaukite, sudėję į sietelį nuvarvinkite. Dėkite bulves į skrudintuvą arba į keptuvėje įkaitintus riebalus, pasūdykite ir kepkite kartais pamaišydami. Paskui bulves dėkite į troškinimo indą, įdėkite sviestą, 50 g grietinės ir 10 minučių patroškinkite orkaitėje. Svogūnus pakepinkite atskirai keptuvėje, pagardinkite juos druska. Tada svogūnus dėkite į troškinimo indą ir dar 15 minučių patroškinkite su bulvėmis. Patiekite lėkštėje, apipilkite susidariusiomis sultimis. Tinka prie mėsos patiekalų, kaip užkanda prie alaus, ar atskiras patiekalas.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!