Keptos kalakuto šlaunelės
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
1.Dviejų kalakutų šlaunelės, aliejaus,
2.2 stiklinės sultinio ar karšto vandens,
3.1 obuolys,
4.1 svogūnas,
5.0,5 stiklinės grietinės,
pipirų,
druskos.
Gaminimas:
Šlaunelės įtrinamos druska su pipirais, dedamos į įkaitintą aliejų ir apkepinamos orkaitėje. Paskui ant jų užpilama sultinio, sudedamas nuluptas, supjaustytas obuolys bei svogūnas ir uždengus troškinama 1 valandą. Ištroškintos šlaunelės išimamos, likęs padažas pertrinamas, įpilama sultinio, grietinės ir užvirinama. Šlaunelės sudedamos į pailgą pusdubenį, aplink apdedama bulvėmis. Tinka valgyti su bruknių uogiene. Skanaus!
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!