Kiaulienos išpjova su svogūnais, keptais pievagrybiais ir virtais brokoliais

Ingridientai:
(3 porcijos)

1 kiaulienos išpjova,
3 dideli svogūnai,
250 g pievagrybių,
1 brokolis,
truputis grietinėlės (35%).

Gaminimas
Svogūnus nulupame ir supjaustome plonais griežinėliais. Griežinėlius kepame aliejuje 5 min., įpilame 1/2 puodelio vandens, įberiame žiupsnelį cukraus ir druskos ir troškiname 10 min. ant silpnos ugnies. Pievagrybius supjaustome į keturias dalis ir pakepame atskiroje keptuvėje, kol pageltonuos. Laikome juos šiltai, kol ruošiame išpjovą. Kiaulienos išpjovą padaliname į 9 dalis, pabarstome mėsą prieskoniais, druska, pipirais ir paprika ir apkepame keptuvėje (po 3 min. iš abiejų pusių). Sudedame svogūnus ir pievagrybius, įpilame 35% riebumo grietinėlės ir troškiname, kol užvirs. Patiekiame su keptomis bulvėmis ir virtais brokoliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!