Kopūstienė su pupelėmis

Ingridientai:
500g. kiaulienos kaulų,
400g. raugintų kopūstų,
1/2 stiklinės pupelių,
morka,
svogūnas,
2 šaukštai pomidorų padažo,
2 šaukšteliai miltų,
2 šaukštai taukų,
šaukštas grietinės,
pipirų,
druskos,
3 lauro lapai.
Gaminimas
Pupeles 5-8val. užmerkti ir apvirti. Iš kaulų paruošti sultinį. Raugintus kopūstus užpilti trupučiu sultinio, įdėti pomidorų padažo, taukų, susmulkintą morką ir pamaišant 1,5val. troškinti. Į verdantį sultinį sudėti kopūstus, pupeles ir virti ant lėtos ugnies. Likus 10-15 min. iki pabaigos, suberti prieskonius. Sriubą paskaninti grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!