Kopūstų apkepas

Ingridientai:
8 medžiotojų dešrelės,
1 vidutinio didumo kopūstas,
4 kiaušiniai,
2 svogūnai,
0,5 stiklinės pieno,
0,5 stiklinės džiūvėsėlių,
100 g sviesto,
druskos, pipirų, muskatų.
1 šaukštas krakmolo,
aliejaus formai patepti.

Padažui:
1 morka,
1 svogūnas,
1,5-2 stiklinės mėsos sultinio arba vandens.
1 stiklinė švelnaus pomidorų padažo.
1 šaukštas miltų,
50 g sviesto,
cukraus, druskos, pipirų.
Gaminimas
Kopūstą susmulkiname ir apverdame pasūdytame vandenyje.
Dubenyje išsukame pusę sviesto, įdedame trynius, prieskonių, krakmolo, džiūvėsėlius ir pieną, po to įmaišome kopūstus, keptuvėje su sviestu apkeptus stambiai supjaustytus svogūnus. Tada atsargiai įįmaišome išplaktus baltymus. Masęę sudedame įį aliejumi pateptąą kepimo formąą, suberĮįįiame supjaustytas deš&ąąą#353;reles ir kepame oūrkaitėje apie 1 vai.
Padažžui morką ižr svogūną smulkiai sutarkuojame ir pakepame keptuvėėje su sviestu. Įdedame prieskonių&#ųų371;, miltų, pomidorų padažą, įpilame sultinį.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!