Kopūstų sriuba su mėsos kukuliais

Ingridientai:
0,5kg kopūsto gūžė,
300 g jautienos,
6 bulvės,
2—3 riekelės pyrago,
l/2 kiaušinio,
1 svogūnas,
pipirų,
1 lauro lapelis,
druskos,
2 šaukštai grietinės,
2l. vandens.
Gaminimas
Kopūsto gūžė supjaustoma ir perpilama karštu vandeniu. Į verdantį vandenį suberiami kopūstai, jiems kiek apvirus, suleidžiami mėsos kukuliai ir kubeliais supjaustytos bulvės. Mėsos kukuliams mėsa sumalama, sudedami svieste pakepinti, smulkiai supjaustyti svogūnai, kiaušinis, malti pipirai ir piene išmirkytas pyragas, pasūdoma, viskas gerai išmaišoma ir daromi nedideli kukuliai. Išvirusi sriuba užbalinama grietine.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!