Krabų ir pievagrybių salotos

Ingridientai:
0,5 kg bulvių,
2 žali arba saldūs raudonieji pipirai,
60 g kumpio,
200 g konservuotų krabų,
50 g džiovintų pievagrybių,
8 alyvuogės,
1/8 arbatinio šaukštelio juodųjų pipirų,
0,5 stiklinės alyvuogių arba kitokio rafinuoto aliejaus,
3 šaukštai citrinos sulčių,
druskos.
Gaminimas
Atskirai išvirti bulves (su lupenomis), pipirus ir pievagrybius. Bulves, krabus ir pievagrybius supjaustyti plonais griežinėliais, pipirus - šiaudeliais, kumpį - kubeliais. Bulves, pipirus, kumpį ir alyvuoges sumaišyti ir apibarstyti juodaisiais pipirais bei druska. Alyvuogių aliejų išplakti su citrinų sultimis, apipilti gautu užpilu daržoves, kumpį ir krabus. Įdėti pievagrybius ir vėl viską išmaišyti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!