Kremas su braškėmis

Ingridientai:
(5-6 porcijos)

1 indelis kondensuoto pieno,
400 g pieno,
2 šaukštai konjako,
2 šaukštai želatinos,
15-18 didelių braškių,
1 pakelis vanilinio cukraus.

Papuošimui:
5-6 mažos braškės,
100 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus.
Gaminimas
Plakimo inde suplakame kondensuotą pieną su pienu, konjaku ir vaniliniu cukrumi. Želatiną išbrinkiname 3-juose šaukštuose pieno, ištirpiname ir po truputį supilame į plakamą kremą. Kai kremas pradeda stingti, jį plakame,
kol susidaro putos. Braškes nuplauname, perpjauname pusiau ir vidinėmis pusėmis priglaudžiame prie taurės šonų. Lygiomis dalimis išpilstome kremą ir 30-čiai minučių
pastatome šaltai. Prieš patiekdami kremą papuošiame plakta pasaldinta grietinėle
ir mažžomis brašškėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!