Krevečių sriuba


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
 200 g lukštentų krevečių
3 citrinosaitriosios paprikos
800 ml paruošto vištienos sultinio
šaukštelio cukraus
3 šaukštų apelsinų sulčių (iš pakelio)
tabasko padažo
4 šaukštelių šviežių kalendros lapelių
druskos, pipirų
Gaminimas:

Krevetes nuplauti ir nuvarvinti. Dvi citrinas nuplikyti karštu vandeniu ir supjaustyti plonomis riekelėmis. Iš trečios išspausti sultis.

Aitriąją papriką perpjauti, išimti sėklas. Puseles nuplauti ir smulkiai sukapoti. Sudėti į sultinį, įpilti 400 ml vandens ir virinti 10 min.

Į puodą su sultiniu supilti citrinos bei apelsinų sultis. Įberti druskos, pipirų, šaukštelį cukraus, paskaninti tabasko padažu. Užvirinti.

Į sriubą sudėti krevetes ir pavirinti 10 min. Patiekti citrinų riekelėmis papuoštose lėkštėse užbarsčius šviežių kalendros lapelių. 

Šaltinis : iki.lt

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!