Lazanija baltajame padaže

Ingridientai:
400g miltų,
4 kiaušiniai,
2 stiklinės bešamelio padažo,
sviesto,
tarkuoto sūrio,
druskos,
maltų muskato riešutų.
Gaminimas
Paruoškite lazanijos tešlą. Kai ši kiek pastovės, ją plonai iškočiokite ir supjaustykite kvadratėliais. Lakštus virkite pasūdytame vandenyje, preiš tai įpylę 2 šaukštus aliejaus. Išvirtus lakštus sudėkite ant švarios medžiagos. Pagaminkite bešamolio padažą, įberkite į jį 50g tarkuoto sūrio ir šiek tiek maltų muskato riešutų. Gerai ištepkite kepimo skardą sviestu, į ją sluoksniais dėkite lazaniją, tarkuotą sūrį ir sviesto gabalėlius, užpilkite padažą. Paskutinis sluoksnis turi būti lazanijos - jį pabarstykite trupučiu sviesto. Kepkite orkaitėje 20 - 25 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!