Ledai su kepintais aviž. dribsniais ir žemuogėmis

Ingridientai:
Grietininių ledų,
1 stiklinė avižinių dribsnių,
2 šaukštai cukraus,
0,25 stiklinės vandens,
aliejaus arba sviesto,
Žemuogių,
mėtų lapelių ledams papuošti.
Gaminimas
Vandenyje ištirpiname cukrų ir sumaišome su avižiniais dribsniais. Paliekame 20 min. stovėti. Tuomet dribsnius pakepame aliejuje arba svieste iki auksinio atspalvio. Į desertines taures dedame ledų. Juos apibarstome dribsniais, žemuogėmis ir papuošiame mėtų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!