LIETINIAI SU ANANASAIS

Ingridientai:
150 g miltų,
1 stiklinė pieno,
2 kiaušiniai,
1 šaukštas aliejaus, druskos.

Įdarui:
100 g piene virtų ryžių,
konservuotų ananasų,
3 šaukšteliai vyšnių uogienės (gali būti kitokių uogų),
2 šaukšteliai konjako.

Gaminimas
Paruošiame tešlą ir valandai pastatome šaltai. Iškepame lietinius ir laikome šiltai. Išvirtus ryžius sumaišome su ananasų sultimis. Ant kiekvieno lietinio uždedame po šaukštą ryžių košės, lietinius susukame. Taip susuktus lietinius apkepiname. Ananasus susmulkiname ir sumaišome su vyšnių uogiene ir konjaku. Tiekdami ant kiekvieno lietinio uždedame po šaukštą paruoštų ananasų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!