Liežuvio užkandis

Ingridientai:
0,5kg jautienos liežuvio,
2-3 pipirai,
1-2 lauro lapeliai,
25g druskos,
2-3 skiltelės česnako,
truputis cukraus.
Gaminimas
Liežuvis gerai nuplaunamas ir įtrinamas susmulkintais pipirais, lauro lapeliais, česnakais, druska, cukrumi, lengvai paslegiamas ir laikomas šaltoje patalpoje 7-8 dienas. Po to verdamas pasūdytame vandenyje su prieskoniais 2-3val. Išviręs liežuvis dar karštas nulupamas (pašalinamas baltas paviršiaus sluoksnelis), atšalęs supjaustomas plonais griežinėliais.

Pastabos:
Prie liežuvio atskirai duodama majonezo arba krienų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!