Mangoldų lapkočių sriuba


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
500 g mangoldų lapkočių,
3 bulvės,
2 šaukštai taukų,
2 šaukštai miltų,
1 petražolės šaknis,
2 porai,
2 l mėsos sultinio,
1 citrinos žievelė,
druskos.
Gaminimas:
Mangoldų lapkočius ir bulves supjaustyti, užpilti 2 l karšto mėsos
sultinio ir virti. Miltus pakepti riebaluose, kol pagels, tyrę
praskieti mėsos sultiniu ir supilti į sriubą. Į ją sudėti porus,
petražolę, sumaltą citrinos žievelę ir virti, kol išvirs daržovės.
Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!