Marinuota veršiena


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g veršienos,
2 šaukštai citrinos sulčių,
0,5 stiklinės alyvų aliejus,
svogūnas,
pipirų,
lauro lapas,
druskos,
marinuotų obuolių griežinėlių.
Gaminimas:
Veršieną supjaustyti ir pamušti. Tada apšlakstyti sultimis. Alyvų aliejų sumaišyti su supjaustytu svogūnu, įdėti pipirų, sugrūstą lauro lapą. Mėsą suvilgyti aliejuje ir tada užpilti aliejumi. Taip palaikyti 6 valandas. Kepti tame pačiame aliejuje 15 minučių. Patiekti su marinuotais obuoliais. Skanaus.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!