MARINUOTI GRYBAI


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 kg. grybų, 3 arb,šaukšteliai druskos,, 12 žirnelių juodųjų pipirų, 3 žirneliai kvepiančių pipirų, 2 lauro lapai. 3 valg.šaukštai acto, 1 arb,šaukštelis cukraus, 1-2 stiklinės vandens.
Gaminimas:
Grybus nuvalyti, gerai nuplauti kelis kartus, kiaurasamtyje nuvarvinti. Didesnius grybus supjaustyti per pusę arba į keturias dalis. Grybus sudėti į puodą ir virti apie 30 min. Tada vėl į kiaurasamtį, nuvarvinti. Vėl į puodą su vandeniu, sudėti visus prieskonius, actą pačioj pabaigoj supilti, dar pavirti apie 15 min. Karštus sukrėsti į paruoštus stiklainius ir užsukti dangtelį. Skanaus.
Tinka vartoti su: Kaip garnyras prie mėsiškų patiekalų.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!