Menkė su kopūstais


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g menkės,
1 kg kopūsto,
2 rauginti agurkai,
4 šaukštai pomidorų tyrės,
2 svogūnai,
50 g juodųjų alyvų,
50 g kaparėlių,
sviesto,
džiūvėsėlių,
šaukštas miltų,
šaukštas tarkuoto fermentinio sūrio,
2 citrinos griežinėliai,
2 kvapnieji pipirai,
juodųjų pipirų,
lauro lapas,
cukraus,
druskos.
Gaminimas:
Kopūstus supjaustyti, sudėti į puodą su pipirais, lauro lapeliu ir
troškinti 30 minučių. Svogūnus supjaustyti apkepti svieste, sumaišyti
su pomidorų tyre, cukrumi, pasūdyti, įberti miltų ir sudėti į puodą
su kopūstais. Troškinti 15 minučių. Į sviestu išteptą prikaistuvį
sudėti supjaustytus žuvies gabalėlius, agurkus, įmesti alyvų,
kaparėlius ir troškinti 10 minučių.
Į sviestu išteptą indą sudėti pusę kopūstų, ant jų žuvį, ant viršaus
likusius kopūstus, apibarstyti tarkuotu sūriu, džiūvėsėliais. Kepti
15 minučių. Puošti citrinos gabalėliais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!