Mėsos salotos su ryžiais

Ingridientai:
300 g ryžių, 0,5l. vandens,
3 svogūnai, 3 šaukštai alyvuogių aliejaus,
4 skiltelės česnako,
500 g pjaustytos mėsos,
2 saldžiosios paprikos,
maltų raudonųjų aitriųjų pipirų,
300 g špinatų, 6 citrinos,
koriandro žalumos, druskos.
Gaminimas
Kruopas nuplauti, pamerkti vandenyje ir palikti vienai valandai, kad išbrinktų. Nulupti svogūną, smulkiai supjaustyti ir pakepti augaliniame aliejuje. Sutrinti česnaką ir įdėti į keptuvę, kurioje kepa svogūnas. Po to įdėti mėsą ir kepti tol, kol mėsos odelė pasidarys šiek tiek traški. Įberti druskos ir pipirų. Perrinkti ir nuplauti špinatus. Sudėti visus į didelį dubenį, įpilti citrinų sulčių, druskos ir pipirų įberti pagal skonį. Viską gerai išmaišyti. Apibarstyti koriandru.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!