Miežinių kruopų blynai

Ingridientai:
2—3 stiklinės miežinių kruopų košės,
1 stiklinė kvietinių miltų,
1—2 kiaušiniai,
1 stiklinė pieno,
druskos,
taukų kepimui.
Gaminimas
Dažniausiai kepami blynai iš vakarykštės likusios košės. Į ją įmušami kiaušiniai, suberiami miltai, pasūdoma, įpilama pieno, jei košė per tiršta, išmaišoma, ir karštuose riebaluose kepami blynai. Valgomi pietums ar pusryčiams su grietine.
Panašiai kepami blynai ir iš kitokių kruopų košių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Daiva 2013-10-12 13:48:02
Fui kokie neskanus gavosi, gal ka ne taip dariau.Visa tesla pyliau lauk.Jei jau seimyna visiskas badas spaustu, tai visai issigelbejimas,nesnauda ta, kad pora blynuku suvalgius jautiesi persivalges.Apgauti pilva tik. As uz paprasta sveika kose.Tikrai skaniau.