Morkų apkepas su varške


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
10 – 11 morkų,
400 g varškės,
0,5 stiklinės manų kruopų,
0,5 stiklinės pieno,
2 šaukštai cukraus,
3 šaukštai grietinės,
3 kiaušiniai,
4 šaukštai sviesto,
2 šaukštai džiūvėsėlių,
cinamonas, druska.
Gaminimas:
Morkas sutarkuoti, sudėti ištrintą varškę, piene mirkytas manų kruopas, kiaušinių trynius, ištrintus su cukrumi, įberti cinamono, druskos. Viską išmaišyti, sudėti išplaktus baltymus. Šią masę sudėti į sviestu išteptą ir džiūvėsėliais pabarstytą indą. Paviršių apšlakstyti sviestu ir kepti oakaitėje 30 – 35 minutes. Patiekti apipylus sviestu su grietine. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!