Morkų pyragas


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
100g sviesto,
1 stiklinė cukraus,
2 kiaušiniai,
2 stiklinės miltų,
2 šaukšteliai kepimo miltelių,
pusė šaukštelio tarkuotos citrinos žievelės, (neturėjau ir nedėjau)
pusė šaukštelio cinamono miltelių,
2 stiklinės tarkuotų morkų,
pusė stiklinės kapotų riešutų.
Gaminimas:
Gerai išmaišyti sviestą su cukrumi. Sudėti išplaktus kiaušinius, citrinos žievelę, cinamono miltelius, tarkuotas morkas ir viską gerai išplakti. Suberti persijotus miltus su kepimo milteliais ir gerai išmaišyti. Supilti į sviestu pateptą kepimo formą ir apibarstyti kapotais migdolais. Kepti labai karštoje orkaitėje apie 35 minutes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!