Naminis kebabas
Ingridientai:
Tortilijos blynai,
kiaulienos - veršienos faršas,
kopūstai,
majonezas,
pomidorų padažas,
agurkai.
Kiaulienos - veršienos faršą pakepinti.
Kopūstą supjaustyti, uždėti pomidorų padažo ir majonezo, druskos ir viską išmaišyti.
Agurką sutarkuoti.
Viską sudėti ant tortilijos blyno, susukti jį, persmeigi dantų krapštuku, kad laikytusi ir kepti mikrobangų krosnelėje 3-4 minutes 600 laipsnių temperatūroje.
Pasidalink su draugais!
Receptų kategorijos
Naujas komentaras
Recepto komentarai
as pati 2012-05-19 20:26:01
aha, zmones stengiasi, gamina,fotografuoja kabutese.. o tiesiog ima kitu zmoniu padarytu kebabu fotkes.. geda.. :/
pati gaminau ta kurini,kuris nufotografuotas, ir i si tinklapi deja nedejau :D
renata 2011-08-01 12:08:51
o dar skaniau kai susuki visa lavasa su idaru i folija ir kaitini ant groteliu.mano seimynai patiko
slapta........ 2011-04-06 17:20:49
nesamone dainius pats LUZERIS visiska nesamone lavase kebabas 100 procentu skanesns
Dainius 2011-01-15 01:01:44
skanu kebabas o tie kurie cia stumia nemoka pasigamyt tad luzeriai nerasykit jei nemokat gamyt
stebėtojas 2010-09-15 07:38:33
mane beproti?kai glumina j?s? neapykanta ?mon?ms ir beproti?kai glumina tas dvasios skurdumas, kad ?mogus stengiasi, fotografuoja, ra?o ir deda ?ia ?? recept?, o j?s komentatoriai drabstot?s purvais.
man nuo?ird?iai g?da u? jus.
kristina 2010-09-11 03:20:42
koks cia tau naminis kebabas.Argi tortiliju blynus pati kepi?Kad skanu tikiu,bet tikrai nezinai kas kebabas yra
kriste 2010-09-10 20:41:17
man labiau panasus i lavasa
Jurgituxx 2010-08-12 16:02:30
O man labai skaniai atrodo,ir zymiai sveikiau nei pirktiniai,butinai pabandysiu:)
milda 2010-07-24 03:23:19
Labai gerai kaitinti vaflineje ir susispaudzia ir paskrunda jai nori, liuks
raw 2010-07-07 01:27:03
skanus per dina 2 karetus dariau ir neatsvalgiau ir biski patobulinau
marius 2010-06-11 18:04:31
to raliux>>> o tu tikriausiai tikrus kebabus UK, airijoj, ar pan salyje valgei, kur visi emigrantai is lietuvos veisiasi ane?
teko kebabu valgyt stambule ir ankaroj ivairiuose rajonuose ir tt ir pan... zodziu nelaikau saves ekspertu bet paragaves neturistinio maisto esu... dziaukimes lietuviskais kebabais... visi jie zymiai skanesni uz tenykscius...
Emuliux* 2010-03-21 21:09:42
Gal biski per daug 600 laipsniu? ;D
artūras 2010-01-25 18:16:24
mesos agurko pamidoro a?triu pipiru k??po majinezo
liudas5 2009-10-22 14:38:19
200 proc pritariu raliux
[email protected] 2009-10-15 14:58:02
niekam tikes "receptas".. tortilijos kebabams gaminti
visai netinkamos, padazas - net prasciausia namine pica sugadintu.. jei jau gadinat produktus, tai bent jau ju nedeginkit 600 laipsniu kaitroje ;)
gintariukas 2009-10-05 17:55:22
bandysim bet pati puikius naminius psidarau niu zesim kas gausis
raliux 2009-09-25 19:03:34
ka galiu pasakyti, jus matyt niekada tikru kebabu nevalget .Lietuvoj ju niekur net nemaciau ,o tai ka pardavineja ir vadina kebabu yra pasityciojimas
Jurgita 2009-07-07 15:53:45
Yra tokia duona-Arm?ni?kas lava?as. Su juo irgi gaunasi skaniai.
Marius 2009-06-20 23:19:34
Gal 600 watu....
lile 2009-06-19 16:15:54
ka ce paistai ant 600 laipsniu
Angeliux 2009-06-18 15:19:37
600 laipsniu :) LOL. u win.
ODETA 2009-06-15 15:09:10
GERAS,PUIKUS