Pertrinta griežčių sriuba


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
1 griežtis,
1 svogūnas,
1 šaukštas sviesto,
1 šaukštas miltų,
1 stiklinė grietinėlės,
1 l vandens,
cukraus,
druskos.
Gaminimas:
Griežtį nulupti ir supjaustyti. Užpilti vandeniu ir virti, kol suminkštės. Smulkiai supjaustytą svogūną pakepinti svieste ir supilti į verdančius griežčius. Išvirtus griežčius pertrinti. Tyrę atskiesti karštu vandeniu, pasūdyti ir uždaryti svieste pakepintais miltais. Sriubą užbalinti grietinėle. Patiekti su paskrudintais pyrago gabaliukais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!