Pertrinta morkų sriuba

Ingridientai:
400 g morkų
2 bulvės
1 saliero šaknis
2 – 3 svogūnai
40 g sviesto
100 g grietinėlės
20 g šviežių krapų
pipirų
druskos
Gaminimas

Nuskuskite ir smulkiai supjaustykite morkas, bulves ir salierą. Puode ištirpinkite sviestą, sudėkite svogūnus ir patroškinkite, tuomet į puodą sudėkite susmulkintas šaknines daržoves ir kepkite, kol apskrus. Į puodą įpilkite 11 vandens, įberkite druskos ir pipirų, užvirinkite ir virkite 12 minučių, po to viską pertrinkite maišikliu.Ant viršaus atsargiai užpilkite grietinėlę ir paragaukite, ar užtenka prieskonių. Prieš pat patiekdami, įmaišykite smulkintų krapų, sriubą papuoškite tirpdyto sviesto lašeliais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!