Pikantiška silkė

Ingridientai:
2 puselės silkės
1 indelis prancūziškų garstyčių,grūdeliais
1 svogūnas
2 obuoliai
0,5 valg.šaukšto stalo acto
1 valg.šaukštas degtinės
Gaminimas
Svogūną supjaustome žiedais. Pusę svogūno pakepiname aliejuje. Silkės puselę pjaustome skersai juostelėmis. Nekepto svogūno žiedelius dedame į silkinės indo apačią. Antru sluoksniu dailiai sudedame silkę. Ant jos sudedame likusius pakepintus svogūnus, užtepame prancūziškų garstyčių grūdelius Susipjaustome skiltelėmis obuolius ir pakepiname trumpai ant keptuvės su trupučiu aliejaus. Užpilame ant jų degtinės ir uždegame degtuku. Obuoliai gražiai iškeps ,nesuteš ir nepraras spalvos. Pasiruošiame actą -į pusę stiklinės įpilame acto pagal skonį, Galima įdėti cukraus ir užpilame ant paruošto patiekalo Po poros valandų skonis suvienodės ir tada SKANAUS, (Danutë)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!