Pikantiškai įdaryti maltiniai

Ingridientai:
800 g naminio faršo,
1 piene išmirkyta batono riekele,
1 šaukštas krakmolo,
1 kiaušinis,
20 g sviesto,
1 svogūno galvute,
kiaulienos prieskoniu,
krakmolo, imbiero, cukraus, druskos,
aliejaus maltiniams patepti.

Įdarui:
3 morkos,
200 g fermentinio sūrio,
2 skilteles česnako,
4 šaukštai aliejaus.
Gaminimas
Į faršą įmaišome supjaustytą ir svieste pakepintą svogūną, kiaušinio plakinį, krakmolą, batono riekelę, prieskonius ir gerai suminkome. Morkas sutarkuojame burokine trintuve ir pakepiname aliejuje su prieskoniais, druska bei cukrumi. Į atvėsusias morkas įmaišome sutarkuotą fermentinį sūrį ir susmulkintą česnaką. Formuojame maltinius, į kiekvieno vidų įdėdami po šaukštą įįdaro. Maltinių viršų patepame aliejumi ir kepame 220° C temperatūūros orkaitėje apie 1 vai. Patiekiame su virtais ryžžiais bei marinuotomis daržžovėmis.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!