Pikantiškos sraigės

Ingridientai:
4 porcijoms:

100 g konservuotų sraigių
Česnako-žolelių prieskonių mišinys
Pipirai
Druska
Sviestas/Alyvų aliejus
Gaminimas
Sraiges išimti iš kiautelių, jei didelės - perpjauti per pusę. Sudėti į keturis mažus molinius indelius, pabarstyti druska, žolelių mišiniu ir pipirais ir ant viršaus uždėti gabalėlį sviesto ar užpilti truputėlį alyvų aliejaus.
Indelius uždengti ir ikišti į prie 200 laipsnių įkaitintą orkaitę, palaikyti, kol pradės kilti burbuliukai. Srigės neturi išvirti, jas reikia tik sušildyti.

Valgyti su pakepintais nedideliais batono gabalėliais, juos įtrinti skiltele česnako ir apiberti truputėliu žolelių prieskonių mišinio.

ŠŠis patiekalas - tai tik delikatesinė užžkanda. :)

Skanaus! :) (Džiuginta)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!