Plakta trapi tešla

Ingridientai:
55 g sviesto;
35 g cukraus;
1 trynys;
Žiupsnelis druskos;
70 g miltų.
Gaminimas
26 cm skersmens torto formos dugną iškloti kepimo popieriumi. Minkštą sviestą, cukrų, trynį bei druską išplakti iki purios masės, įmaišyti išsijotus miltus. Tešlą sudėti ant torto formos dugno. Daug kartų subadyti šakute, uždengti popieriumi ir 30 min. laikyti šaltoje vietoje. Dėti į iš anksto iki 200°C temperatūros įkaitintą orkaitę ir kepti 10-15 min.

Pastaba: trapios tešlos paplotėlis gali būti ir torto pagrindu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!