Plekšnė atlanto padaže


Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
500 g plekšnės,
aliejaus.
Padažui:
paprika,
skardinė ananasų,
šaukštas razinų,
50 g pomidorų tyrės,
kečupo,
gvazdikėlis,
druskos,
aliejaus,
aitriosios paprikos.
Gaminimas:
Paruošti padažą: papriką supjaustyti ir pakepinti aliejuje. Supilti
ananasų sultis, razinas, įmesti gvazdikėlį. 10 minučių troškinti.
Paskui sudėti ananasą ir dar 10 minučių troškinti. Supilti kečupą,
pomidorų tyrę, suberti aitriąją papriką ir 5 minutes pavirti. Žuvį
iškepti aliejuje ir apipilti padažu. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!