Pomidorai želatinoje

Ingridientai:
Pomidorų pagal poreikį
3 šaukštai želatinos
1 šaukštelis rūgščiosios druskos
Druska
Gaminimas

1 litrui vandens imame 3 šaukštus želatinos. Želatiną užpilame
šaltu vandeniu ir mirkome 0,5 val. Pomidorus supjaustome ir sudedame į
paruoštus stiklainius, įdedame pipirų ir lauro lapų.
Išmirkytą želatiną dedame ant ugnies ir šildome, kol ji ištirps. Dedame
druską ir maišome. 1 litr. vandens - 1,5 šaukšto druskos. Ištirpintą
želatiną supilame ant pomidorų. Stiklainius uždengiame dangteliais ir
sudedame į puodą. Viriname gerą valandą. Po to stiklainius
uždarome. Kai stiklainiai atšąla, juos sudedame į šaldytuvą, kad
sustingtų želatina. (su vienu litru vandens užpilame 2-3 litrus pomidorų)
(į marinatą dedame 1 šaukštelį rūgščiosios druskos). (Hanibalas)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!