Porų sriuba

Ingridientai:
400 g porų
2 šaukštai sviesto
1 stiklinė pieno
1/2 stiklinės grietinės
1 kiaušinio trynys
1 šaukštas smulkintų svogūnų laiškų
pipirų
druskos
Gaminimas

Porus išvalyti, nupjauti lapus, o baltąją dalį smulkiai supjaustome. Bulvės apskutamos ir taip pat smulkiai supjaustomos. Keptuvėje išlydyti sviestą ir jame pakepinti porus. Puode užvirti 1 l vandens ir į verdanti vandenį supilti pakepintus porus, sudėti bulves, pasūdyti ir virti, kol suminkštės bulvės apie 20 min. Sriubą išplakti mikseriu, supilti pieną, užvirinti ir tuoj pat nuimti nuo ugnies. Trynį sumaišyti su grietine ir supilti į sriubą. Sriubą papipiriname ir jei reikia pasūdome. Prieš patiekdami sudedame svogūnų laiškus. Sriuba patiekiama su skrebučiais. Skanaus!

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

am 2010-10-01 21:29:07
O kur cia bulves ingridientuose parasytos..