PYRAGAS SU AGRASTAIS

Ingridientai:
Tešla:
250 g miltų
2 šaukšteliai kepimo miltelių
200 g cukraus pudros
100 g margarino
2-3 šaukštai grietinės

Želė:
500 g agrastų arba rabarbarų
3 šaukštai želatinos
(arba pakelis vaisių želė)

Gaminimas
Supjaustytus rabarbarus arba nuvalytus agrastus pavirti stiklinėje vandens, suberti cukrų. Kai suvirs, suberti želatiną arba želė. Maišyti, kol ištirps. Miltus išmaišyti su kepimo milteliais ir cukraus pudra. Sudėti minkštą margariną, grietinę ir gerai išminkyti. Iškočioti, padaryti skardos dydžio blyną (didelė, riebalais patepta tortinė arba skarda) ir kepti kol pagels. Atvėsusį pyragą užpilti stingstančia vaisių želė.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!