PYRAGAS SU ANANASAIS

Ingridientai:
225 g miltų
1 šaukštas cukraus pudros
1 žiupsnelis druskos
250 g sviesto
500 g gabalėliais pjaustyto ananaso savo sultyse
100 g cukraus
1 pakelis vanilinio cukraus
3 kiaušiniai
50 g maltų migdolų
130 g grietinėlės

Gaminimas
Ant lentos suberkite 175 g persijotų miltų ir viduryje padarykite duobutę. Suberkite cukraus pudrą, druska ir įpilkite 3 šaukštus šalto vandens. Viską sumaišę su dalimi miltų, sudėkite pusę gabaliukais pjaustyto sviesto. Užžerkite likusiais miltais ir greitai užminkykite tešlą. 1-2 val. leiskite jai pastovėti.
Tešla išklokite 28 cm skersmens tortinę ir sieneles (tešlos sienelė turi būti 2-3 cm aukščio). Dugną subadykite šakute.
Įdaro paruošimas: ananasus, gerai nuvarvinęę, išdėliokite ant tešlos. Išsukęę likusįį sviestąą, iššmaiššyęękite cukrų, vanilinįį Įcukr&įįįįį#371; ir 3 tryniuąąąąs. Maltus migdolus sumašišykite su likusiais 50 g mššššiltųų ir po truputį suberkite į sviestą. Įmaišykite iki purumo išplaktą grietinėėlę. Iki puruųųmo išplakite ir atsargiai į kremą įmaišykite bėėėaltymus. Masę sukrėskite ant ananaso gabalėlių. Pyragą 40-45 min. kepkite orkaitėje, įkaitintoje iki 175-200 laipsnių.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!