RABARBARŲ IR DŽIŪVĖSIŲ SRIUBA

Ingridientai:
150 g kvietinių džiūvėsėlių
600 g rabarbarų
1,5 l vandens
100 g cukraus
1 kiaušinis
250 ml rūgpienio
gvazdikėlis
cinamono
vanilinio cukraus

Gaminimas
Rabarbarus nulupti, nuplauti, supjaustyti nedideliais kubeliais ir virinti 2 minutes su prieskoniais, cukrumi ir džiūvėsiais. Paruošti uždarą: trynį išplakti su rūgpieniu ir nuolat maišant, supilti į puodą su sriuba. Baltymą išplakti vaniliniu cukrumi ir po arbatinį šaukštelį sudėti į sriubos lėkštes.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!