RAUDONOJO VYNO PUNŠAS

Ingridientai:
(4 porcijoms)

3 l raudonojo vyno
0,25 l romo
1 citrina
2 apelsinų sultys
8 gvazdikėliai
1 cinamono lazdelė (apie 4 cm ilgio)
4 šaukštai cukraus

Gaminimas
Puode sumaišyti raudonąjį vyną ir romą. Citriną nuplauti po karštu vandeniu, tuomet nusausinti. Plonai nulupti jos žievelę, po to išspausti sultis.
Citrinos skiltis kartu su išspaustų apelsinų sultimis, gvazdikėliais, cinamono lazdele ir cukrumi sudėti į puodą. Punšą pašildyti beveik iki virimo (bet jokiu būdu neužvirinti). Punšą pastatyti ant spiritinės liepsnelės (kad neatauštų) ir pateikti karštą.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!