Riešutiniai pyragėliai

Ingridientai:
200g. lazdynų riešutų,
150 g. cukranendrių cukraus,
2 kiaušinių baltymai.

Įdarui:
100 g. neriebaus tepamo varškės sūrio "Philadelphia",
4-5 valgomieji šaukštai šokolado skonio cukraus miltelių,
1 šaukštelis vanilinio cukraus su tikra vanile.
Gaminimas
Paskrudinkite riešutus orkaitėje arba ant keptuvės, nuimkite nuo jų luobelę, smulkiai sukapokite. Kiušinių baltymus ir cukrų suplakite iki purios masės, sudėkite sukapotus riešutus. Išklokite skardą kepimo popieriumi, ant jo išdėliokite suformuotus pyragėlius. Kepkite apie 15 min. 175 laipsnių temperatūroje. Pyragėlius atšaldykite, jeigu iš karto jų nevartosite.

Išmaišykite įdarui skirtus produktus iki vientisos masės. Ant vienos pyragėlio pusės užtepkite įdaro ir jį uždenkite kitu pyragėliu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!