Rojaus obuoliukų uogienė III

Ingridientai:
1 kg rojaus obuoliukų,
1 kg cukraus,
1/2 stiklinės vandens,
vienos citrinos sultys.
Gaminimas
Iš vandens ir 300 g cukraus išvirti sirupą. Sirupą atvėsinti iki 75-80° C ir užpilti ant verdančiame vandenyje 7-8 min. blanširuotų obuoliukų. Po 8-9 vai. sirupą nupilti, suberti 300 g cukraus, užvirti ir ataušinti iki 80° C, užpilti ant obuoliukų. Po 8-9 vai. sirupą nupilti trečią kartą, sudėti likusį cukrų ir supilti citrinos sultis. Uogienę virti tol, kol obuoliukai taps skaidrūs. Karštą uogienę sudėti į stiklainius ir sandariai uždaryti.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!