Ryžių salotos su aguročiais

Ingridientai:
400g ryžių,
25 ml aliejaus,
2 cinamono lazdelės,
6 gvazdikėliai,
žiupsnelis kardamono,
2 svogūnai,
2 aitriosios paprikos,
žiupsnelis imbiero,
6 maži aguročiai,
2 pomidorai,
1/2 indelio raudonųjų pupelių (200g),
mėtų lapelių papuošti.
Gaminimas
Susmulkintus svogūnus pakepinti aliejuje. Sumesti cinamono lazdeles, aitriųjų paprikų gabalėlius, gvazdikėlius, suberti kardamoną, imbierą ir minutę pakaitinti. Sudėti ryžius, supilti litrą vandens ir užvirti. Sumažinus ugnį virti, kol suminkštės. Cinamono lazdeles ir gvazdikėlius išgriebti, o masę palikti atvėsti. Sudėti supjaustytus kubeliais ir pakepintus kepintus aguročius, pomidorų gabalėlius, pupeles ir išmaišyti. Puošti mėtų lapeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!