SALDAINIAI SU PISTACIJOMIS

Ingridientai:
150g paskrudintų ir sumaltų lazdyno riešutų
100g kapotų pistacijų
150g cukraus pudros
2 šaukštai konjako
1 kiaušinis
60g cukraus sirupe konservuoto apelsino skiltelių
100g šokolado
30 sveikų pistacijų

Gaminimas
Dubenyje iki vientisos masės išmaišykite skrudintus riešutus, kapotas pistacijas, cukraus pudrą, konjako ir kiaušinio baltymą. Suvoliokite riešuto dydžio rutuliukus. Smulkiai sukapokite konservuotą apelsiną. Pirštu rutuliuke įspauskite duobutę, įdėkite kapoto apelsino ir vėl suvoliokite rutuliuką. Dėkite į folija ar kepimo popieriumi išklotą skardą ir pirštais iš visų šonų suspauskite, kad išeitų kubelis. Šonus palyginkite peiliu.
Šokoladą ištirpinkite puodelyje. Šakute saldainius panardinkite įį šokoladąą ir sudėkite ant kepimo popieriaus. Pistacijį71; virššūūąnėles panardinkite į ššokoladą ir jomis pušoškite saldainius.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!