Saldi obuolių sriuba su ''paslaptimi''

Ingridientai:
7,5 l vandens,
4 obuoliai,
5 šaukštai cukraus,
1 šaukštas cinamono,
2 šaukštai krakmolo.

Košei:
pieno,
avižinių dribsnių,
cukraus.

Papuošimui:
200 g grietinėlės,
1 šaukštas cukraus,
trešnių arba vyšnių su koteliais.
Gaminimas
Išverdame tirštą avižinę košę, supilame į
skardelę ir paliekame, kad atvėstų. Užverdame pasaldintą vandenį, suberiame į jį obuolių skilteles ir 5 min. paverdame. Supilame nedideliame vandens kiekyje išleistą krakmolą ir cinamoną. Užverdame ir atvėsiname. Į sriubos lėkštę dedame avižinės košės stačiakampį ir įpilame saldžios obuolių sriubos. Puošiame plakta pasaldinta grietinėle ir trešne.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!