Sausainiai ''Žiemos saulutės''

Ingridientai:
Tešlai:
200 g sviesto,
100 g cukraus,
1 kiaušinis,
6 šaukštai baltojo vyno,
1 pakelis vanilinio cukraus,
350-370 g miltų.

Papuošimui:
1 baltymas,
1 stiklinė cukraus pudros,
spalvotų konditerinių karoliukų.
Gaminimas
Iš tešlai skirtų produktų užminkome trapią tešlą. 1 val. ją laikome šaltai. Iš tešlos iškočiojame 7 mm storio lakštą ir formuojame saulutes. Jų viršuje išspaudžiame skylutes. Kepame 170° C temperatūros orkaitėje. Atvėsusius sausainius puošiame iš baltymo ir cukraus pudros paruoštu glajumi ir konditeriniais karoliukais. ''Žiemos saulutes'' perveriame kaspinėliais ir pakabiname ant kalėdinės eglutės.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!