SLUOKSNIUOTAS PYRAGAS

Ingridientai:
300 g sluoksniuotos tešlos,
4 šaukšteliai kokoso pieno,
6 šaukštai cukraus,
40 g romo,
500 g pieno,
3 kiaušinių tryniai,
1 pakelis vanilinio pudingo,
180 g cukraus,
3 kiaušinių baltymai.
Gaminimas
Iš kokoso pieno ir cukraus išverdame tirštą sirupą. Supilame romą ir atvėsiname. Pudingo miltelius ištirpiname 3 šaukšteliuose pieno su kiaušinių tryniais. Likusį pieną užverdame, suberiame pusę cukraus. Kiaušinių baltymus išplakame su likusiu cukrumi. Ištirpintus pudingo miltelius supilame į verdantį pieną, pakaitiname, kol sutirštės. Į pudingą sudedame išplaktus kiaušinių baltymus. Sluoksniuotą tešlą iškočiojame ir iškepame. Iškepusius sluoksniuotos tešlos lakštus pertepame paruoštu kremu.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!