Sojos dešrelės


Patiekalo šalis: Lietuva
Sudėtingumas: 3
Ingridientai:
2 – 3 pakelių sojos faršo,
100gr. batono minkštimo,
1 ar 2 šaukštų krakmolo,
1 česnakų galvutės,
2 šaukštai miltų,
60gr. augalinio aliejaus,
50gr. sojos grietinėlės (galima ir be jos), 50gr. pomidorų padažo, druskos, pipirų, prieskonių.
Gaminimas:
Įdėjus druskos išvirti sojos farsą (20 min.). Perleisti jį kartu su batonu, svogūnais ir česnakais pro miasorubkę, įdėti krakmolo, druskos, pipirų, prieskonių, viską gerai sumaišyti ir padaryt is sios masės dešreles. Jas aplipinti miltais ir apkepti aliejuje ant keptuvės. Išimti dešreles, ant jų užpilti sojos grietinėlę sumaišytą su pomidorų padažu ir užkepti orkaitėje (25-30 min.). Skanaus.
Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!