Šokoladiniai pyragaičiai su pekano riešutais

Ingridientai:
225 g paprastų kvietinių miltų,
1 1/4 šaukštelio druskos,
250 g sukapoto pusiau saldaus (juodojo) šokolado,
125 g sviesto gabaliukų,
180 g baltojo šokolado gabaliukų,
180 g pieninio šokolado gabaliukų,
100 g kapotų pekano riešutų,
2 kiaušiniai.
Gaminimas
Įkaitinkite orkaitę iki 180°C. Ištepkite sviestu 20 cm kvadratinę skardą. Vidutinio dydžio dubenyje suberkite miltus ir druskos. Ištirpinkite pusiau saldų šokoladą ir sviestą prikaistuvyje dvigubu dugnu virš vos verdančio vandens. Perkelkite į vidutinio dydžio dubenį ir atvėsinkite 5 minutes. Įmaišykite baltojo ir pieninio šokolado gabaliukus (traškučius) ir pekano riešutus. Po vieną sudėkite kiaušinius ir suplakite kiaušinius ir cukrų iki vientisos masės. Paišykite sausus produktus. Sukrėskite tešlą į paruoštą skardą. Kepkite, kol viršus apdžius ir sustandės. Atvėsinkite ant vielinių. Supjaustykite kvadratėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!