Šokoladinis plokštainis

Ingridientai:
250g. sviesto,
nepilna stiklinė cukraus,
1/4 stiklinės vandens,
3 šaukštai kakavos,
250g. pieno miltelių,
250g. sumaltų sausainių, riešutų, razinų, migdolų.
Gaminimas
Į indą sudėti sviestą, suberti cukrų, kakavą, įpilti vandens ir virti ant mažos ugnies. Kai masė užvirs, nukelti nuo ugnies ir suberti pieno miltelius, visą laiką maišyti. Tada sudėti maltus sausainius, riešutus, razinas, migdolus, išmaišyti ir supilti į stačiakampę kepimo formą (ant pergamentinio popieriaus). Kai plokštainis sustings, supjaustyti gabalėliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!