Spanguolių putėsiai


Sudėtingumas: 1
Ingridientai:
spanguolių želė 1 pakuotė
vandens 300 ml
spanguolių 1 g
Gaminimas:

Spanguolių želė užpilti verdančiu vandeniu. Maišyti tol, kol ištirps želatinos gabalėliai. Tuomet skystį atvėsinti iki +12° - +14° C temperatūros ir plakikliu plakti iki standžių putų - kol patiekalo tūris padidės 3-4 kartus.

Į paruoštus atšaldytus indus sudėti putėsius papuošti šviežiomis ar šaldytomis spanguolėmis. Laikyti šaldytuve 1 val. - kol sustings.
Tinka vartoti su:

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!