Sriuba su migdolais


Sudėtingumas: 2
Ingridientai:
6 stiklinės vištienos sultinio,
100 g nuluptų migdolų,
česnako skiltelė,
1 svogūnas,
0,25 l grietinės,
druskos.
Sultiniui:
2 viščiukų krūtinėlės,
svogūnas,
3 morkos,
5 juodieji pipirai,
gvazdikėlis,
skiltelė česnako,
petražolės šaknelė,
druskos,
maltų pipirų.
Gaminimas:
Paruošti sultinį: viščiuko krūtinėlę išvirti 2 l vandens su česnaku, svogūnu, morka, pipirais, gvazdikėliu, petražolės lapeliu. Išimtą mėsą supjaustyti. Sultinį perkošti ir maišikliu sutrinti su migdolais. Sukapotą svogūną ir česnaką pakepti svieste. Supilti sriubą, pasūdyti, įberti pipirų. Virti 5 minutes. Sudėti mėsą, užvirinti. Sriubą užbalinti grietine. Skanaus! 

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!