ŠVELNIOS SALIERŲ SALOTOS

Ingridientai:
1 saliero šaknis,
2 svogūnai,
2 šaukštai pomidorų tyrės,
3 šaukštai grietinės,
druskos, pipirų, aliejaus.
Gaminimas
Saliero šaknį supjaustome kubeliais. Į pasūdytą verdantį vandenį sudedame pjaustytus salierus, verdame 5-6 minutes ir nukošiame. Kubeliais pjaustytus svogūnus suberiame į keptuvę su aliejumi, maišydami kepiname, kol pasidarys skaidrūs. Tada supilame pomidorų tyrę, grietinę, pipirus ir maišydami kepame 1 -2 minutes. Visą masę supilame ant salierų, išmaišome.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!