ŠVELNIOS SALOTOS

Ingridientai:
1 skardinė natūralių menkės kepenėlių (~260g)
200g krabų lazdelių
3 kietai virti kiaušiniai
1 svogūno galva
svogūno laiškų, krapų, pertražolių (pagal skonį)
prieskonių, bet neaštrių

Gaminimas
Į indą sudėti sutrintas menkės kepenėles (aliejaus neišpilti), sudėti susmulkintas krabų lazdeles ir įtarkuoti kiaušinius. Užpilti nuo kepenėlių likusiu aliejumi, viską gerai išmaišyti ir palikti, kol pjaustysit visą kitą, kad prisigertų aliejaus kvapo ir skonio. Susmulkinti svogūnus ir prieskoninius žalumynus ir sudėti į indą su kepenėlem, paskaninti prieskoniais ir gerai išmaišyti.
(Laura)

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!