ŠVIEŽIOS SALOTOS

Ingridientai:
1 avokada,
30 g salotų,
5 g žolelių aliejaus,
10 g morkų,
5 g citrinų sulčių,
50 g sojos daigų,
15 g saldžiųjų paprikų,
pipirų, druskos
Gaminimas
Salotų lapus nuplauname ir sudedame į salotinį indą. Avokadą nulupame, išimame kaulą, supjaustome nedidelėmis lazdelėmis ir sudedame į salotas. Taip pat dedame sojos daigus, prieskonius, įpilame žolelių aliejaus ir citrinų sulčių. Viską atsargiai išmaišome ir sudedame į lėkštę. Puošiame morkų ir saldžiųjų paprikų šiaudeliais.

Pasidalink su draugais!

Receptų kategorijos

Naujas komentaras

(būtinas)

Įveskite žodžius patvirtinimui

Recepto komentarai

Komentarų nėra. Parašyk komentarą pagal savo patirtį ir pasidalink nuomone su kitais!